Ахметов прибув до Маріуполя

Про це 16 лютого повідомила його прессекретарка Анна Терехова.

«Маріуполь, 16 лютого», — прокоментувала вона, оприлюднивши фотографію з Ахметовим.



Судячи з фото, разом із олігархом у місті перебуває, зокрема, чинний народний депутат, член партії «Опозиційний блок» Вадим Новинський.

Днями видання «Українська правда» повідомило, що, за даними його джерел, Рінат Ахметов залишив Україну 30 січня. 14 лютого його речниця заявила, що він повернеться в середу.

Ахметов прибув до Маріуполя

"Я вже не раз казав і ще раз скажу: щасливим Донецьк, щасливим Донбас може бути тільки в єдиній та щасливій Україні, – заявив Ахметов на зустрічі із трудовим колективом металургійних підприємств міста. – Чому я тут саме сьогодні, 16 лютого? Сьогодні весь світ за нас переживає. Сьогодні всі пишуть та говорять, що у нас дуже неспокійно, дуже небезпечно і тривожно. Я тут, щоб розділити з вами ці хвилювання та тривогу. У нас із вами одна мета – сильні та успішні підприємства, сильний, красивий, мирний та успішний Маріуполь, сильна, мирна, єдина, красива й успішна Україна".


За словами Ахметова, SCM зробить усе, "щоб Маріуполь розвивався, а в маріупольців була гідна робота, гідна зарплата і щасливе життя".

Президент Володимир Зеленський 14 лютого у своєму зверненні закликав олігархів та політиків, які вилетіли з країни, повертатися.

За матеріалами: Радіо Свобода
Добавлено: 16-02-2022, 13:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх