Океан Ельзи дав концерт просто неба у Києві

Український рок-гурт «Океан Ельзи» провів спонтанний концерт просто неба в Києві. Про виступ оголосили в обід 22 лютого. Виступ відбувся на Пішохідно-велосипедному мосту за кілька годин після анонсу. Тривав близько пів години, пише Gazeta.ua

Виступ музикантів розпочався дещо пізніше, аніж 15.00, як було анонсовано. «Океани» виконали хіти, в тому числі «Майже весна», «Човен» і «Все буде добре».

Океан Ельзи дав концерт просто неба у Києві

Під час виступу фронтмен гурту Святослав Вакарчук розповів: "Ми не думали, що прийде стільки людей. Насправді це була абсолютна щира, спонтанна, музична акція. Нас як громадян, як патріотів. Просто записати на фоні нашого Дніпра пару пісень, і виставити їх в Ютуб, але хтось злив це в мережу, і зараз це перетворилося в концерт. Одразу перепрошую, у нас просто гітари, ні звуку, ні апаратури, як звичайні вуличні музиканти", – сказав лідер гурту Святослав Вакарчук перед початком концерту.



«Океан Ельзи» вже чотири роки не давав концерти на великих стадіонах і шість років не випускав нових альбомів. Фронтмен гурту Святослав Вакарчук у 2021 році випустив сольний альбом «Оранжерея», який присвятив своєму батькові.

У листопаді 2021 року гурт повідомив про початок роботи над новим альбомом та анонсував світовий тур на його підтримку. Тур має початись на київському НСК «Олімпійський» 25 червня 2022 року.
Добавлено: 23-02-2022, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх