Кривдили та принижували дівчат: поліція проводить обшуки в організаторів скандальних вечірок

Правоохоронці проводять обшуки в організаторів скандальних п’яних вечірок у Києві після того, як у соцмережах поширили фото та відео, на яких юнаки принижували дівчат. Про це інфомує пресслужба Національної поліції України.

На цей час поліцейські вже встановили фігурантів та місця їхнього перебування. У рамках кримінальної справи проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці і ще одному регіоні країни.

"Зокрема оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів", - повідомляють в поліції.

Відомо, що 31 січня журналістка Ярослава Кравченко та кілька активісток опублікували інформацію про хлопців, які в Києві знайомилися з дівчатами та влаштовували вечірки з алкоголем і наркотиками. У прямому ефірі вони домагалися та знущалися над дівчатами, які були без свідомості або у стані сильного сп'яніння. Після чого фото та відео цього розміщували в Instagram та у закриті групи в Telegram.

Добавлено: 1-02-2023, 12:23
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх