Можливе звільнення Резнікова: кого розглядають на його місце

Очільник Міноборони Олексій Резніков може залишити свою посаду, натомість, на його місце розглядають керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова. По це ввечері 5 лютого повідомив голова фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія.

Він заявив, що Резнікова переводять на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості для «посилення військово-промислового співробітництва». Крім цього, він зазначив, що генерал-майор Кирило Буданов очолить Міністерство оборони.

Василя Малюка планують призначити головою Служби безпеки України, а Ігоря Клименка — керівником Міністерства внутрішніх справ. Зараз Малюк — тимчасовий в.о. голови СБУ, а Клименко — в.о. міністра внутрішніх справ.

Народна депутатка від «Слуги Народу» Мар’яна Безугла підтвердила, що відбулося закрите засідання фракції «Слуга Народу», на якому розглядали, зокрема, нові кадрові зміни.

Так, на засідання парламенту виносяться питання про звільнення міністра оборони Олексія Резнікова та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Павла Рябікіна.



Натомість сам міністр оборони розповів «Фактам ICTV», що йому нічого невідомо про намір перевести його на іншу посаду.

"Якщо раптом мені така пропозиція надійшла б від президента України або прем’єр-міністра, то я відмовився б від неї, тому що я не маю експертизи, яка дозволяла б мені якісно бути міністром Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості", - прокоментував Резніков.
Добавлено: 6-02-2023, 08:51
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх