У 12 областях України - значні знеструмлення через негоду

Фото: ілюстративне

Станом на 11:00 29 березня через погіршення погодних умов та пошкодження у мережах операторів систем розподілу у 12 областях знеструмлення споживачів. Про це повідомляє НЕК "Укренерго".

Так, проблеми з енергопостачанням виникли у Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Чернівецькій, Київській, Чернігівській, Черкаській, Миколаївській, Одеській, Кіровоградській, Дніпропетровській та Сумській областях.

Ремонтні бригади працюють над усуненням пошкоджень та відновленням електропостачання.

"Споживання підвищилось через похолодання. А через пошкодження ключових високовольтних підстанцій, які були завдані агресором протягом останніх шести місяців, надійність живлення споживачів більшості регіонів України значно знижена",- йдеться у повідомленні.

Так, у Житомирській області через зростання споживання та значні пошкодження мереж, внаслідок неодноразових атак росіян, збільшується обсяг обмеження споживання.

Також через зростання споживання можливі мережеві обмеження у Київській області та Києві. В інших регіонах ситуація трохи краща, немає необхідності обмежувати споживання.

Нагадаємо, що в Запоріжжі протягом минулої доби, 28 березня через складні погодні умови без енергопостачання були 7,5 тисяч споживачів.
Добавлено: 29-03-2023, 12:38
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх