Сили оборони за добу відбили понад 80 атак на п'яти напрямках - Генштаб

Впродовж минулої доби, 30 березня підрозділи Сил оборони України відбили понад 80 атак росіян на п'яти напрямках. Про це повідомили в Генеральному штабі Збройний сил України.

"Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках", - йдеться у повідомленні.

Протягом минулої доби окупанти завдали 11 ракетних та 4 авіаційних удари, здійснили 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Також зазначається, що росіяни вночі із застосуванням ЗРК С-300 здійснили 9 ракетних пусків по цивільній інфраструктурі Харкова. Для завдання авіаційних ударів залучили 10 ударних безпілотників типу Shahed 136, 9 із них знищили українські бійці.

Нагадаємо, що на Запоріжжі 31 березня російські війська здійснили обстріл одного з населених пунктів Запорізького району. Внаслідок цього загорівся приватний житловий будинок площею 80 кв. м, частково пошкоджені дитячий садочок, два будинки та фасади і вікна у поряд розташованих будівлях.
Добавлено: 31-03-2023, 11:44
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх