Виставку «Невидані дипломи» загиблих студентів України представили в Страсбурзькому університеті

На ній мешканці Франції побачать фото 40 українських студентів, яких з початку повномасштабного вторгнення вбили росіяни. Молоді люди загинули на фронті або під час цивільного життя.

У Стразбурзькому університеті презентували виставку «Невидані дипломи» (Unissued Diplomas) про студентів. На ній можна побачити фото дипломів, які ніколи не зможуть отримати українці, бо їх вбили окупанти. Цю всесвітню ініціативу українських студентів підхопила молодь з України, яка навчається у французькому університеті. Про це повідомляє Укрінформ.

Перевага виставки у тому, що її можна інсталювати в будь-якому куточку світу. Варто роздрукувати всі необхідні матеріали про її героїв. Це 40 історій, і до кожної додається невиданий диплом, де замість печатки стоїть підпис «Сміливість».

За минулий рік відбулося 110 виставок у 24 країнах. Історії українських студентів відтворили сімома мовами на чотирьох континентах. Йдеться про провідні університети Австралії, США, Канади, Великої Британії, Данії, Австрії, Об’єднаних Арабських Еміратів, Індії.

Фото: Укрінформ
студенти, виставка, культура, російсько-українська війна
Добавлено: 26-02-2024, 23:12
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх