У Києві розпочався форум «Креативна Україна»

19 березня у Києві пройшов VII Міжнародний форум «Креативна Україна» – Rethinking. Culture. Про це повідомляють на сторінці організації.

Форум пройшов на двох сценах в онлайн та офлайн форматах. Під час події відбулися: висвітлення прикладів успішного внеску культури і креативних індустрій України в інформаційну війну; обговорення подальшої комунікаційної стратегії, наративів і стратегії культурної дипломатії української держави на цьому етапі війни; визначення подальших кроків.

Трансляцію заходів можна подивитися на сторінках Міністерства культури та інформаційної політики та Креативна Україна у Facebook та Youtube-каналі Creative Ukraine. Більше про програму заходів написали в Укрінформ.

Пройшли дискусії за чотирма модулями:
Модуль 1. Переосмислення ролі культури та креативних індустрій України
Модуль 2. Культура та Інклюзія 
Модуль 3. Культура та Медіа
Модуль 4. Культура та Бізнес 

Відбулася також спеціальна сесія «Український феномен», під час якої говорили про музику, театр, книги, кіно, фотографію та фешн-індустрію.

Також у межах форуму запланували та провели три Campfire-сесії:
1. Ідентичність
2. Діалог підконтрольних та непідконтрольних Україні територій
3. Зовнішня комунікація українських креативних індустрій - культурна дипломатія

Організаторами заходу є МКІП та Український центр культурних досліджень спільно з Design of Changes та Design4Ukraine у партнерстві з Групою Нафтогаз та Федерацією роботодавців нафтогазової галузі.

Форум пройшов за підтримки Українського культурного фонду, Представництва Європейського Союзу в Україні та Офісу розвитку креативних індустрій при МКІП.

Фото: Укрінформ
культура, Київ, мистецтво, креативні індустрії, форум
Добавлено: 19-03-2024, 23:59
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх