Україна перемогла Боснію і Герцеговину з рахунком 1:2

Відбувся перший відбір на Євро-2024. Українські футболісти обіграли команду Боснії і Герцеговини з рахунком 1:2. Наступний матч відбудеться 26 березня. У фіналі відбору збірна України зіграє з Ісландією. Про це повідомляє Суспільне Спорт.

Матч проходив на стадіоні в місті Зеніца в Боснії. Матвієнко забив автогол на 57 хвилині. У другому таймі Яремчук зрівняв рахунок на 85 хвилині та Довбик таки забив переможний гол ще через 3 хвилини.

«На 57-й хвилині Боснія зуміла вийти уперед: після прострілу з флангу м'яч рикошетом від захисника Миколи Матвієнка залетів у дальній кут воріт — голкіпер Андрій Лунін не мав шансів врятувати Україну», – передає Суспільне Спорт.

У матчі за вихід на Євро-2024 Україна зустрінеться з командою Ісландії, яка обіграла Ізраїль з рахунком 4:1. Гра відбудеться 26 березня та буде номінально домашньою для команди Реброва.

Євро-2024 відбудеться з 14 червня до 14 липня. Якщо Україна вийде на турнір, то потрапить у групу до Румунії, Бельгії та Словаччини. Перша гра у такому випадку відбудеться проти Румунії 17 червня, йдеться у повідомленні.

Фото: uaf.ua
футбол, спорт, Україна, Євро-2024, перемога
Добавлено: 22-03-2024, 05:08
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх