Внаслідок атаки дронами по Харкову загинули троє рятувальників

Унаслідок нічної атаки російських дронів 4 квітня по Харкову загинуло четверо людей, ще щонайменше дванадцятеро - поранені. Загинули троє рятувальників: Логінов Владислав, Байдалінов Сергій, Матюшенко Володимир. Ще один рятувальник поранений. Стан важкий. Про це повідомив Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Харківських рятувальників прицільно вбили росіяни. Загарбники рф вдарили повторно, коли вони рятували людей.

«Не будучи комбатантами, рятувальники були атаковані ворожими безпілотниками. рф продовжує ігнорувати норми міжнародного права. Владиславу навіки буде 52, Сергію – 32, а Володимиру – 41. Такими вони залишаться в нашому строю назавжди», написав Ігор Клименко.

Внаслідок атаки дронами по Харкову загинули троє рятувальників


Міністр внутрішніх справ поширив відео, як молодий вогнеборець плаче на місці удару, де росія декілька хвилин тому цинічно вбила його батька – 52-річного рятувальника.

«Загиблий Владислав Логінов присвятив своє життя роботі в пожежній службі. Його син, Володимир, також за прикладом батька став вогнеборцем і працював начальником караулу у сусідній пожежній частині. Цієї пекельної ночі, одразу після перших вибухів, батько та син з колегами миттєво виїхали на місце удару».

Як пише Ігор Клименко, Владислав та Володимир працювали поряд, буквально за декілька будинків один від одного. Коли пролунав потужний вибух, син одразу зрозумів, що найімовірніше прилетіло туди, де був батько.

Фото: Ігор Клименко | Ігор Терехов | Telegram
обстріли, Харків, окупанти, Україна, загиблі
Добавлено: 5-04-2024, 23:01
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх