Зайцева попала в аварию из-за желания обогнать другой автомобиль:

18 жовтня в Харкові сталася жахлива аварія, яка забрала життя 5 людей, ще 6 – перебувають у лікарні.


Майже о 21 годині в центрі Харкова одразу дві машини почали набирати швидкість чорний "Лексус" та червоний "Седан". Судячи з відеоматеріалів, можна припустити, що двоє водіїв хотіли позмагатись у швидкості. Згодом обидва авто пригальмували перед перехрестям. Однак, як видно з камер спостереження, в той момент, коли червоне авто продовжувало гальмувати, водій Lexus все ж вирішила проскочити на червоне світло. Це закінчилось зіткненням з Volkswagen, після чого авто винуватиці ДТП викидає на тротуар.

За кермом автомобіля Lexus, який вилетів на тротуар, була 20-річна харків'янка Олена Зайцева.

Основною причиною ДТП є грубе порушення водієм Lexus правил дорожнього руху. Це видно на всіх відео. Швидкість автомобіля була досить великою. Це, за нашими підрахунками, близько 100 – 120 кілометрів на годину,

– зазначив адвокат Дмитро Мелех.

Вина Олени Зайцевої є очевидною. Однак водій Volkswagen повинен був зупинитись перед стоп-лінією. Саме цей аргумент є ключовим в адвокатів дівчини.

Як прокоментувала резонансну аварію Олена Зайцева та чому родичі і близькі загиблих прийшли на засідання суду, – дивіться у програмі журналістських розслідувань "Слідство.Інфо".

По материалам: 24tv.ua
Добавлено: 26-10-2017, 16:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх