Виступ Меланії Трамп з прощальним зверненням в якості першої леді (ВІДЕО)

Меланія Трамп звернулася до громадян США із заключною промовою в статусі першої леді країни.

У своєму відеозверненні вона заявила, що даний статус і можливість представляти американський народ перед світовою спільнотою були для неї найбільшою честю в життя.

Меланія Трамп подякувала військовослужбовцям, медичних працівників і всіх, хто допомагав боротися з пандемією COVID-19.

«Кожне життя безцінне, і зараз, коли в обіг надходять мільйони вакцин, я прошу всіх американців проявити обережність і здоровий глузд, щоб захистити вразливих», - заявила Меланія.

Вона також закликала бути активними у своїй діяльності, при цьому враховуючи, що насильство - це не відповідь, і воно ніколи не може бути виправданим.

Меланія Трамп зазначила, що в своїй діяльності на посаді першої леді керувалася інтересами підростаючого покоління, питанням розширення їхніх можливостей і поліпшення умов життя. В якості основних напрямків своєї роботи вона назвала благополуччя, безпеку дітей в інтернеті і профілактику опіоїдної залежності - від ліків або наркотиків, в тому числі серед вагітних жінок.

«Висловлюю щиру надію на те, що батьки виховають дітей з розумінням того, що значить - бути кращими, сміливими і самовідданими героями, які працюють і поступаються своїми інтересами, щоб зробити цю країну землею свободи», - сказала Меланія.


За матеріалами: НВ
Добавлено: 19-01-2021, 15:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх