Ілон Маск заговорив про створення власної криптовалюти: відома назва

Засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск заговорив про створення своєї криптовалюти. Ймовірно вона отримає назву MarsCoin.

Джерело: 24 канал

Що відомо про криптовалюту Маска

Ілон Маск заявив, що підтримає власників криптовалюти Dogecoin в разі їх продажу. Відповідний допис з'явився у його твіттері.


"Якщо основні власники Dogecoin продадуть більшу частину своїх монет, я зроблю їм повну підтримку. Єдина реальна проблема – це їх дуже велика концентрація", – зазначив Ілон Маск.

Один з користувачів у коментарях до твіту порадив винахіднику створити свою криптовалюту, наприклад Eloncoin, і зробити її "валютою Землі". Інший користувач запропонував назвати її MarsCoin. На що Ілон Маск відповів: "Це безперечно буде MarsCoin!".

Курс валют на 19 лютого: долар впав в ціні, а євро подорожчалоКурс валют на 19 лютого: долар впав в ціні, а євро подорожчало

19 лют , 08:30

Скільки коштує MarsCoin

Як виявилось згодом, токен з такою назвою вже існує і торгується на трьох невеликих біржах. На момент публікації допису Ілона Маска вартість криптовалюти становила всього 0,08 доларів, однак потім вона подорожчала до 2,5 доларів.

Однак через деякий час ціна MarsCoin впала та зупинилась на позначці близько 0,3 долара. Про це свідчать дані CoinMarketCap.


марскоїн

Ціна MarsCoin станом на 19 лютого / Графіка CoinMarketCap

Вплив Ілона Маска на крипторинок
  • Ілон Маск вже не вперше згадує криптовалюту Dogecoin у своєму твіттері. Після таких дописів ціни на цифрову валюту виросли на 50%.
  • 8 лютого компанія Tesla Ілона Маска заявила про придбання біткойнів на суму 1,5 мільярда доларів. Опісля головна криптовалюта взлетіла в ціні та почала бити історичні рекорди.
Ви професійний інвестор або тільки хочете дізнатися, що таке фінансові ринки і як на них можна заробляти? Замовте безкоштовну онлайн консультацію експертів Forex Club і отримаєте відповіді на всі ваші запитання.
Добавлено: 19-02-2021, 13:01
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх