У Букінгемському палаці відреагували на заяву про расизм в інтерв'ю

Напередодні прем'єр Британії Борис Джонсон відмовився коментувати ситуацію в палаці.

У Букінгемському палаці відреагували на заяву про расизм в інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл 

У Букінгемському палаці серйозно поставилися до заяви про расизм в британському суспільстві в інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл, однак візьмуть його до розгляду в приватному режимі, передає BBC.

«У Букінгемському палаці вважають інформацію про расові проблеми, порушені герцогом і герцогинею Сассекськими в інтерв'ю Опрі Уїнфрі, дуже серйозною», - йдеться в публікації.

Крім того, в заяві сказано, що «спогади можуть відрізнятися», але порушені питання розглянуть у приватному порядку.

Також в Букінгемському палаці зазначили, що герцог Сассекський і його дружина «завжди будуть дуже дорогими членами сім'ї».

Напередодні прем'єр Британії Борис Джонсон у відповідь на питання про звинувачення Меган Маркл членів королівської сім'ї в расизмі заявив, що не може коментувати ситуацію в Букінгемському палаці. Він сказав, що завжди захоплювався королевою і її об'єднує роллю.

Нагадаємо, 8 січня 2020 принц Гаррі і Меган Маркл повідомили про рішення покинути королівську сім'ю. Подружжя збираються самостійно забезпечувати себе, жити як в Британії, так і в Північній Америці, а також заснувати власну благодійну організацію. Своє рішення герцог і герцогиня Сассекські не обговорювали ні з Єлизаветою II, ні з іншими старшими членами королівської сім'ї.

За матеріалами: ZN,UA
Добавлено: 10-03-2021, 08:26
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх