Вакцина від коронавируса Novavax показала разючу ефективність

Препарат для проведення вакцинації від коронавирусной інфекції американської фармацевтичної корпорації Novavax, під час досліджень, показала 96.4% ефективності в "вбивство" вихідного штаму інфекції.

Участь в масштабних випробуваннях вакцини на території Великобританії брали понад 15 тисяч людей яких поділили на кілька груп. Вік учасників коливався від 18 до 84 років, при цьому, 27% з них були старше 65 років.

Відзначається, що під час досліджень препарат показав навіть феноменальну 100% ефективність, запобігши серйозне перебіг захворювання, а також летальні випадки. Відомо, що в боротьбі з "британським" штамом COVID-19 препарат був ефективний на 86,3%. Тим часом, український МОЗ домовився про постачання Novavax на територію країни для імунізації громадян.

 Укол COVID-вакцини AstraZeneca показав ефективність 80,4%.

Крім того, глава Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Аданом Гебреісус заявив, що ефективність вакцинації від коронавируса досягається її повсюдно. Відсутність препаратів в країнах, що розвиваються створить складнощі багатим державам.

За матеріалами: Подробиці
Добавлено: 12-03-2021, 09:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх