Найяскравіші виступи учасників першого півфіналу "Євробачення-2021" (ФОТО+ВІДЕО)

До фіналу конкурсу пройшло 10 учасників.

Відбувся перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2021".

За його підсумками з 16 учасників до фіналу, який відбудеться 22 травня, пройшло 10 конкурсантів.

Так, у гранд-фіналі музичної першості візьмуть участь представники Литви, Росії, Швеції, Кіпру, Норвегії, Бельгії, Ізраїлю, Азербайджану, України та Мальти.

Пропонуємо ваші увазі фотопідбірку, як минув перший півфінал конкурсу. Зокрема, запам'яталися своїм номером литовці, гурт The Roop. Із танцювальною піснею Discoteque колектив у жовтих вбраннях одразу підняв настрій глядачам "Євробачення".


Цікавим був виступ представниці Росії Manizha, номер якої розпочався з того, що артистка з'явилася на сцені у пишній сукні-інсталяції.



Учасниця від Кіпру Elena Tsagrinou дивувала глядачів відвертими танцями у сексі-сукні.



Elena Tsagrinou

Також відрізнилася вбранням солістка легендарного гурту Hooverphonic Гайке Арнарт, яка виступала у чорній мінісукні та ботфротах.



Hooverphonic

Представниця Мальти, співачка Destiny запалювала сцену "Євробачення-2021" у сукні-дощику та блискучих ботфортах. І підкорила глядачів сміливістю та драйвовою піснею.


Destiny

Відрізнився видовищним виступом й представник Норвегії TIX. Артист представив номер, у якому постав в образі ангела, а довколо нього бігали чорти, до яких він був прив'язаний ланцюгами.


TIX

Окрім того, звабливими номерами дивували й конкурсантки від Азербайджану та Хорватії, їхні виступи ви можете подивитися тут.

"Євробачення-2021": найсексуальніші виступи першого півфіналу конкурсу




Нагадаємо, що перший півфінал конкурсу "Євробачення-2021" минув з певними нововведеннями в умовах пандемії коронавірусу. Так, була дотримана соціальна дистанція у 1,5 метра. До Ahoy Arena було допущено не більше трьох із половиною тисяч глядачів. Так, зрештою концертна зала в Роттердамі була заповнена всього лиш на одну п'яту. Щоб потрапити на конкурс, окрім квитка, треба було мати ще й негативний результат тесту на ковід. 

За матеріалами: ТСН

Добавлено: 19-05-2021, 11:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх