"За загадкових обставин", - загибель в Панамі капітана з України

У Панамі помер громадянин України, який був капітаном іноземного судна.


ЗМІ повідомили про "загадкових обставинах". У територіальних водах держави Панама (Центральна Америка) помер 38-річний громадянин України. Він був капітаном іноземного корабля під назвою CENTURY. Про це повідомило агентство "УНІАН" з посиланням на юриста Миколи Гольбіна, до якого звернулася дружина загиблого чоловіка.

За його даними, покійний - житель Одеської області. Про його смерть екіпаж судна повідомив власників 20 травня. Гольбін зазначив, що каюту з померлим українцем опечатали, незважаючи на субтропічний клімат. Забрали тіло тільки через кілька днів. "Самі розумієте, що відбувається з тілом в таких температурних умовах", - повідомив юрист.

Причини загибелі поки невідомі. Це встановить розтин, яке буде проведено в Панамі. Видимих ​​слідів насильства на тілі, за попередніми даними, немає. Проте, зазначив Гольбін, екіпаж сумнівається, що смерть була природною. Моряки нібито підозрюють отруєння, так як на кораблі нібито часто траплялися конфлікти.

Варто відзначити, що CENTURY прямував з Шанхая в Панаму. Смерть українця настала напередодні зміни екіпажу корабля, який загинув мав ось-ось повернутися додому. У нього залишилася дружина і двоє неповнолітніх дітей.

За матеріалами:  "Діалог.UA"
Добавлено: 26-05-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх