«Трагедія». Путін заявив, що США організували Майдан в Україні

Путін заявив, що в 2014 році США організували в Україні "збройний переворот". А «країни Європи безвільно його підтримали».

Володимир Путін

Президент Росії Володимир Путін заявив, що США організували Майдан 2014 року Україна, а «країни Європи безвільно його підтримали».

Про це він написав у статті для Die Zeit Бути відкритими, незважаючи на минуле, яку опублікувала пресслужба Кремля, пише НВ

У статті Путін нарікає на розширення НАТО, а також заявляє, що "багато країн були поставлені перед штучним вибором - бути або з колективним Заходом, або з Росією".

"Фактично це був ультиматум. До яких наслідків призвела така агресивна політика, ми бачимо на прикладі української трагедії 2014 року. Європа активно підтримала антиконституційний озброєний переворот в Україні. З цього все і почалося. Навіщо потрібно було це робити? Тоді чинний президент (Віктор) Янукович вже погодився з усіма вимогами опозиції. Навіщо США організували переворот, а країни Європи - безвільно його підтримали, спровокувавши розкол в самій Україні і вихід Криму з її складу?", - пише президент РФ.Р


Р
Добавлено: 22-06-2021, 13:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх