Папа римський зустрівся з Людиною-павуком (ВІДЕО)

На аудієнцію папи римського Франциска 23 червня у Ватикані серед інших відвідувачів прийшла Людина-павук.

Відео, як глава католицької церкви тисне руку героєві коміксів, опублікувало агентство Reuters у YouTube.

Людиною в костюмі Людини-павука виявився 28-річний італієць Маттіа Віллардіта, який уже чотири роки виступає в дитячих лікарнях, щоб підтримати маленьких пацієнтів, повідомив журнал The Catholic Telegraph.

Папа Франциск, заздалегідь попереджений про візит незвичайного гостя до Ватикану, зауважив, що на аудієнції є чимало дітей, які хотіли б поспілкуватися і "зробити багато селфі" із супергероєм.

Віллардіта зі свого боку розповів понтифіку про дітей, із якими він стикається щодня, а також подарував понтифіку маску свого персонажа.

Як розповідав Віллардіта журналістам, сам він протягом 19 років був пацієнтом лікарні в Генуї, тому що народився із вродженою вадою, йому зробили багато операцій. Людина-павук – його улюблений персонаж.

Два роки тому Віллардіта запустив свій проєкт "Супергерої в палаті". Деякі з його друзів також стали волонтерами. Епідемія COVID-19 не завадила проєкту – коли в Італії було введено суворий локдаун, він створив службу відеодзвінків, щоб діти, як і раніше, могли зустрічатися і розмовляти зі своїм улюбленим супергероєм.

2020 року президент Італії Серджо Маттарелла вручив Віллардіті орден "За заслуги перед Італійською Республікою" за його дії в ролі "повсякденного героя".

За матеріалами: Гордон

Добавлено: 24-06-2021, 10:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх