Американський регулятор повністю схвалив вакцину Pfizer: що це означає

Управління з продовольства і медикаментів США (FDA) надало повне схвалення антиковідній вакцині німецько-американського виробництва Pfizer/BioNTech для людей віком від 16 років.

Про це інформує CNN.

Від грудня 2020 року і донині вакцина Pfizer/BioNTech була дозволена для екстреного використання у США для людей віком від 16 років. У травні дозвіл було розширено для осіб віком від 12 років.

За американськими законами повне затвердження вакцини дозволяє комерційним і державним установам вимагати щеплення цим препаратом для відвідування. Влада таким чином сподівається збільшити кількість вакцинованих в країні.

Нагадаємо:

  • У США з 330-мільйонного населення повністю вакциновано проти коронавірусу понад 170 мільйонів людей, з них 92 мільйони — препаратом Pfizer/BioNTech.США планують розпочати ревакцинацію населення від 20 вересня. Отримати бустерну дозу закликатимуть тих, кому вісім місяців тому ввели другу ін'єкцію препаратом від Pfizer або Moderna.
  • Також у США подовжать масковий режим у транспорті. Обмеження залишаться на вокзалах, а також в аеропортах. Заборона діятиме як мінімум до 18 січня 2022 року, у зв'язку з пандемією COVID-19.


За матеріалами: ТСН
Добавлено: 25-08-2021, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх