Глава РПЦ похвастался яхтой стоимостью $4 млн

Глава Російської православної церкви (РПЦ) патріарх Кирило прибув в місто Плесо Івановської області Росії на розкішній яхті "Паллада" ціною в 4 млн доларів


У РПЦ запевняють, що яхта не належить патріарху і він користується нею раз на рік.

"Яхта була подарована Валаамському монастирю ще дуже давно. Ким і коли - не можу уточнити", - повідомив голова Синодального інформаційного відділу Московського патріархату Володимир Легойда. Він не зміг відповісти, чи знаходиться яхта на балансі у РПЦ.

Глава РПЦ похизувався яхтою за $4 млн (ФОТО) - фото 2

"Паллада" - ексклюзивне судно класу люкс, його опис можна знайти в каталогах найвідоміших яхт. Воно було побудовано на верфях голландсько-російського консорціуму Timmerman Yachts в 2003 році за проектом голландського архітектора Гвідо де Грота. Загальна довжина яхти - 32 м, ширина - 7,45 м, в ній можуть розміститися 8 гостей та 4 члени екіпажу.

Зазвичай чорна яхта "Паллада" з тонованим склом, з російськими гербами на бортах і триколором на кормі пришвартована у Нікольського скиту Валаамського архіпелагу, неподалік від Валаамской резиденції патріарха. Там для "Паллади" побудований власний причал.

По материалам: depo.ua
Добавлено: 21-07-2015, 09:05
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх