На Запоріжжі підприємець "доштовхався": може отримати 15 діб

Інцидент стався в ранці 30 листопада в селі Приазовське, коли поліцейській офіцер об’єднаної територіальної громади Дмитро Лобинцев спільно з фахівцями Приазовського районного управління ГУ Держспоживслужби в Запорізькій області здійснював перевірку суб’єктів господарювання.

Подробиці розповіли у Відділі комунікації поліції Запорізької області.

На вулиці Покровській мешканець Токмацького району  протягом декількох місяців орендував у місцевої мешканки торгівельний кіоск з продажу овочів та фруктів. Орендатор працював з порушенням норм діючого законодавства. Представники влади неодноразово попереджали громадянина про необхідність виконання вимог чинного законодавства, але він ігнорував.

Під час складання адміністративного протоколу в кіоску, фігурант почав штовхати поліцейського висловлюючи своє невдоволення діями представників влади. На зауваження правоохоронця правопорушник не реагував і врешті втік з торгівельного кіоску.

Співробітники групи реагування відшукали втікача, він переховувався від поліції в одній із місцевих крамниць.

"Фігуранта  доставили до відділення поліції для складання адміністративних протоколів за ч. 1 ст. 164 та ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Найсуворіша санкція за цими статтями передбачає адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб", - розповіли правоохоронці. 

Поліція вкотре звертається до громадян із проханням дотримуватись законних вимог правоохоронців, тому що злісна  непокора їх законним розпорядженням тягне за собою адміністративну або кримінальну відповідальність.

Альона Грагян

Добавлено: 1-12-2020, 20:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх