У Запоріжжі першими у новому році на світ з’явився хлопчик Олексій та дівчинка Єва

У Запоріжжі  1 січня на світ з'явилось п’ятеро дівчаток і троє хлопчиків. Першим на світ з’явився хлопчик Олексій, серед дівчаток - Єва.

Про це повідомляється на сайті Запорізької міської ради.

Маленький Олексій став для батьків приємною несподіванкою. Альона та Олександр Корш не чекали на появу первістка 1 січня. Хлопчик народився у пологовому будинку № 9, що в Хортицькому районі, о 02.35. Вага немовляти – 3,380 кг, зріст – 53 см.

А от у родині Олени та Олександра Кулікових радіють появі третьої  дитини - донечки Єви. Виховують також двох старших діток - Настусю і Андрійка. Дівчинка з’явилася на світ з вагою 3,800 кг та зростом 57 см у пологовому будинку № 3, що у Шевченківському районі, о 10.50.

- Це велика відповідальність, але тішить думка, що найважче вже позаду. З нетерпінням чекаємо, коли після виписки з пологового нарешті опинимося вдома, у колі рідних, - зазначила Олена Кулікова.

Загалом вже 21 рік поспіль у Запоріжжі існує добра традиція вітати родини, у яких першими народилися хлопчик і дівчинка у новорічну ніч. Сьогодні, 4 січня, заступник міського голови Анатолій Пустоваров привітав щасливих батьків з поповненням та вручив подарунки - ліжечка для малюків і набори дитячого одягу.

- Дуже приємно відвідати наших два пологових будинки – № 9 і № 3. Тут новорічна ніч стала початком життя для двох маленьких запоріжців – Олексія та Єви. Справді, здорові, міцні сім’ї здатні змінити наше місто на краще. Тож сьогодні за дорученням всієї громади та міського голови ми привітали наших батьків і подякували їм за найголовніший внесок у розвиток Запоріжжя, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Як розповіла директорка департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради Вікторія Ушакова, у 2020-му році у пологових будинках Запоріжжя народилося близько 3,5 тисяч дітей. 1 січня 2021 року в Запоріжжі з'явилися на світ 8 немовлят.
Добавлено: 5-01-2021, 09:50
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх