У Запоріжжі чоловік розбив скло поліцейського авто

Запорізькі слідчі повідомили про підозру чоловіку, який пошкодив поліцейський автомобіль.
Наразі 31-річного зловмисника взято під варту. За скоєне йому може загрожувати позбавлення волі на строк до чотирьох років. Тривають слідчі дії.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Слідчим відділу поліції №5 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що 16 січня близько 4 години поблизу одного з будинків на проспекті Інженера Преображенського під час відпрацювання виклику між поліцейськими та 31-річним місцевим мешканцем виник словесний конфлікт. Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння не реагував на зауваження правоохоронців, поводив себе агресивно, після чого розбив скло службового автомобіля.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На підставі зібраних доказів слідчі повідомили йому про підозру. Рішенням суду підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо: на Запоріжжі поліція затримала зловмисників, які напали на подружжя пенсіонерів.
Добавлено: 20-01-2021, 10:12
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх