У Запоріжжі поліцейські затримали нетверезого чоловіка, який стріляв в кафе

Через лічені хвилини до розважального закладу прибули співробітники Управління поліції охорони в Запорізькій області, які вилучили зброю у порушника. Наразі його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.


Інцидент стався 11 березня, близько 19-ої години. На пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «Тривога» з кафе, що знаходиться на бульварі Центральному. Через 2 хвилини група реагування Вознесенівського міжрайонного відділу поліції охорони прибула за вказаної адресою. З дотриманням заходів особистої безпеки, правоохоронці затримали чоловіка, який тримав у руці предмет, схожий на вогнепальну зброю.

Поліцейські на місці події виявили 32-річного місцевого мешканця з травмою живота. Потерпілий пояснив, що невідомий, перебуваючи в стані сп’яніння,  став агресивно чіплятися до нього. Як наслідок, між ними виникла сутичка та бійка. На додачу 65-річний чоловік дістав предмет, схожий на вогнепальну зброю, та здійснив постріл в потерпілого.

Правоохоронці викликали на місце події бригаду швидкої допомоги. Медики оглянули потерпілого. Поранення виявилося не проникаючим, постраждалому надали допомогу, від госпіталізації він відмовився.

На місці працювала слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції. З місця події вилучено предмет схожий на пістолет, гільзу та набої.  Вилучені предмети направлено на експертизу до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Працівники поліції встановили особу порушника. Ним виявився чоловік 1956 року народження. Він знаходився в стані алкогольного сп'яніння і пояснив, що здійснив постріл в бік потерпілого на ґрунті раптово виниклого конфлікту.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Правопорушника поліцейські затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального Кодексу України.  Досудове розслідування триває. 
Добавлено: 15-03-2021, 05:33
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх