У Запоріжжі чоловік загинув після вогнепальне поранення (ВІДЕО)

Запорізькі поліцейські встановили особу підозрюваного в умисному вбивстві свого знайомого: потерпілий помер від крововтрати, отримавши вогнепальне поранення ноги. Підозрюваним виявися 40-річний раніше неодноразово судимий запоріжець.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

10 квітня о 16:45 до відділу поліції № 2 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що в будинку по вулиці Залізничній від крововтрати, спричиненої вогнепальним пораненням ноги, помер чоловік.

На місце події виїхало керівництво обласного главку поліції, слідчо-оперативна група відділу поліції, фахівці криміналістичної лабораторії.

«Працівники кримінального поліції встановили, що того вечора між особами, раніше неодноразово судимими за злочини проти життя і здоров’я особи та корисливі злочини стався конфлікт. Під час сварки 40-річний чоловік спричинив вогнепальне поранення ноги своєму опоненту 1986 року народження з обрізу мисливської рушниці. З місця події зловмисник втік. Протягом доби оперативники встановили особу та місцезнаходження підозрюваного», - розповів начальник відділу поліції № 2 Запорізького РУП Сергій Мусій.

Знаряддя злочину вилучено та направлено на експертне дослідження.
Добавлено: 13-04-2021, 07:23
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх