В Кирилівці працюють поліцейські велопатрулі

Запорізька поліція посилила контролювання курортних зон під час травневих свят. Адже дуже багато людей виїхали до моря та в лісо-паркові зони. Головне завдання правоохоронців – забезпечити безпеку громадян в зонах відпочинку та суворий контроль дотримання правил дорожнього руху на автошляхах області.

Про це повідомляють у Відділі комунікацій поліції в Запорізькій області. 

У курортній Кирилівці працівники сектору поліцейської діяльності № 1 відділу поліції № 1 Мелітопольського районного управління поліції, співробітники батальйону поліції особливого призначення та групи реагування патрульної поліції ГУНП в Запорізькій області, дільничні офіцери Мелітопольського райуправління поліції працюють у посиленому режимі та забезпечують публічну безпеку під час відпочинку громадян.

2 травня на Косі Федотовій в селищі Кирилівка правоохоронцями виявлено факт порушення карантинних норм місцевим підприємцем. 42-річна жінка, власниця продовольчої крамниці, не зробила розмітку у торгівельній залі, яка б дозволили покупцям дотримуватись соціальної дистанції. Відносно правопорушниці складено протокол за ч. 1 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім того, сьогодні поліцейськими відносно двох відпочиваючих, які в громадських місцях категорично відмовлялись одягати захисну маску, винесено постанови за ч. 2 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У місті Бердянськ задіяні автонаряди патрулювання з числа працівників відділу реагування патрульної поліції та велопатрулі.

На узбережжі Азовського моря, біля зон відпочинку, вони проводять роз’яснювальну роботу з громадянами щодо неухильного дотримання карантинних обмежень і фіксують порушення.

Так, 1 травня дільничні офіцери ї Бердянського районного управління поліції виявили 5 кафе, розташованих на узбережжі та нічний клуб, які працювали з порушенням карантинних вимог. Відносно власників складені адміністративні протоколи за ст. 44-3 КУпАП.

2 травня співробітники поліції у складі велопатруля, виявили  водія, який керував автомобілем «ВАЗ 2112» в стані алкогольного сп’яніння.

За даними медичного огляду у чоловіка, 1979 року народження, виявлено 0,54 проміле алкоголю в крові. Відносно порушника складено протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про 
Добавлено: 4-05-2021, 11:50
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх