В Енергодарі поліція розшукала батьків підлітка, який з необережності скоїв наїзд на 8-річну дівчинку

В результаті дівчинка отримала складний перелом ноги. Співробітники поліції вилучили записи з камер відеоспостереження, за допомогою яких  встановили батьків хлопчика. Вони погодились взяти на себе витрати по лікуванню постраждалої дитини.


Інцидент стався 10 травня у місцевому сквері. Підліток на велосипеді не впорався з керуванням та з власної необережності скоїв наїзд на 8-річну дівчинку. Вона отримала складний перелом ноги зі зміщенням. Дівчинці вже зробили операцію, але попереду у неї складний процес реабілітації.

До поліції батько потерпілої одразу не звернувся. Проте, того ж дня за інформацією, опублікованою у соціальній мережі Інтернет, поліцією було внесено відомості про подію до Єдиного обліку заяв і повідомлень  громадян.

Розшукати батьків підлітка допомогли записи з камер відеоспостереження, встановлених в рамках проєкту «Безпечне місто». Співробітники відділу поліції № 1 Василівського районного управління ГУНП в Запорізькій області провели з ними бесіду, після якої  вони погодились взяти на себе витрати на лікування дівчинки та її реабілітацію.
Добавлено: 14-05-2021, 08:44
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх