У Запоріжжі студент "підзаробляв" на закладках

Запоріжжі дільничні офіцери поліції  виявили у  студента університету 40 згортків з наркотиками.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області

Дільничні офіцери поліції відділу поліції № 5 Запорізького районного управління ГУНП в Запорізькій області під час несення служби поблизу одного з будинків по вулиці Дорошенко помітили молодого чоловіка, який копирсався в землі. Правоохоронці запідозріли його у розкладанні наркотичних «закладок».

Для з’ясування всіх обставин події, на місце була викликана слідчо-оперативна група відділу поліції. Молодик 1998 року народження виявився студентом одного з вищих навчальних закладів міста Одеси. В ході поверхневого  огляду у нього виявили та вилучили 26 згортків з наркотичними засобами (згідно висновків експертизи – наркотична речовина «марихуана» та психотропна речовина «PVP» ), готовими до збуту,  а також мобільний телефон з фотографіями місць «сховок».

Зловмисник зізнався, що у такий спосіб намагався підзаробити грошей та вказав правоохоронцям ще десять місць із закладеними ним для продажу наркотиками.


Працівники поліції затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відповідно до висновку судового експерта вилучене є наркотична речовина «марихуана» та психотропна речовина «PVP» .

Сьогодні, 4 червня слідчим, за процесуального керівництва окружної прокуратури, наркозбувачу повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2  ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)  Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням  повідомляти про відомі факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин, наркопосіви та наркопритони. Телефон «гарячої лінії»: 239-28-72,  050-465-74-51 або «102».
Добавлено: 5-06-2021, 05:32
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх