Рятувальники допомагали людям на Федотовій косі та Приморську (ФОТО0

17 червня через сильні дощі піднявся рівня води по всій області, а на узбережжі Азовського моря через пориви вітру до 24 м/с та висоту хвиль 13-15 дм утворилася нагінна хвиля на берег.

Так, о 7 ранку до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на Федотовій косі в смт Кирилівка у проїзді застряг автомобіль та самостійно не в змозі продовжити рух. Рятувальники за допомогою спецавтомобіля та буксировочного тросу відбуксували автівку на тверде покриття.

Згодом, о 10:30 надійшло повідомлення про допомогу на базі відпочинку «Автотурист» в місті Приморськ. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що 3 дорослих та 5 дітей віком від 9 до 14 років через нагінні хвилі не могли самостійно покинути місце перебування. Бійці ДСНС на спецавтомобілі переправили усіх постраждалих на поруч розташовану базу. Життю та здоров’ю врятованих нічого не загрожує.

О 12:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що за селищем Степок на бездоріжжі застряг мікроавтобус «Volkswagen Crafter», в якому знаходилося 3 дорослих та двоє дітей віком 10 та 12 років. Рятувальники за допомогою спецавтомобіля та буксировочного тросу відбуксували автівку на тверде покриття.

Через велику кількість опадів відбулося підтоплення двох приватних домоволодінь у містах Оріхів та Гуляйполе. Так, станом на 15:00 бійці ДСНС за допомогою мотопомп відкачали 350 куб.метрів води.

Всього на ліквідацію наслідків несприятливих погодних умов залучалося 5 одиниць техніки та 19 чоловік особового складу.

Добавлено: 18-06-2021, 08:04
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх