У Запоріжжі викрили 20-річну дівчину, причетну до крадіжки з приватного будинку

Викрадені нею ювелірні вироби та гроші після проведення всіх необхідних слідчих дій будуть повернуті власниці. Слідчі дії тривають.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

16 червня до відділення поліції № 3 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від 46-річної мешканки села Тернівка Запорізького району про крадіжку ювелірних виробів та грошей на загальну суму у понад шість тисяч гривень. Потерпіла розповіла, що бачила як з її двору виходила невідома молода жінка та сідала до автомобіля «ВАЗ» білого кольору.

За вказаною адресою негайно виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. В ході огляду місця події слідчі виявили пошкодження навісного замку вхідних дверей, детально опитали потерпілу, встановили можливих свідків злочину. Протягом години, в двадцяти кілометрах від місця скоєння злочину, начальник СРПП капітан поліції Максим Коробов та інспектор СРПП старший лейтенант поліції Сергій Івкін помітили автомобіль, який підпадав під орієнтування. Правоохоронці  зупинили транспортний засіб. В автівці знаходились водій та п’ятеро жінок, одна з них була схожа за описом на розшукувану за скоєння крадіжки.

Для з’ясування всіх обставин події та проведення відповідних слідчих дій на місце прибула слідчо-оперативна група. Наймолодша з жінок -  20-річна мешканка міста Запоріжжя добровільно видала працівникам поліції викрадені гроші та прикраси.  

За даним фактом слідчі, за процесуального керівництва окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.
Добавлено: 18-06-2021, 08:47
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх