У Мінінфраструктури озвучили майбутню вартість проїзду трасою Харків – Запоріжжя

У Міністерстві інфраструктури озвучили вартість проїзду автомобільною дорогою Харків – Дніпро – Запоріжжя після передачі її в концесію

У Мінінфраструктури озвучили майбутню ва…

Міністерство інфраструктури в співпраці з інвесторами реалізує проект передачі в концесію автодоріг, одна з яких проходитиме територією Харківської області, повідомила "Суспільному" заступниця міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Анна Юрченко, передає Depo.Харків.


За її даними, максимальна вартість користування автомобільними дорогами залежатиме від транспортного засобу та сягатиме від 0,023 до 0,133 євро за кілометр, що станом на 26 липня відповідає сумі від 73 коп до 4,14 грн.

У тому числі уряд опрацьовує питання капітального ремонту на умовах концесії траси M-29/M-04/M-18 Харків – Дніпро – Запоріжжя.

Як повідомляв Depo.Харків, раніше в Міністерстві інфраструктури повідомляли, що обсяг початкових інвестицій в поточний і капітальний ремонти дороги Харків-Дніпро-Запоріжжя (M-29, M-04, M-18) становить 370 млн доларів. Список ділянок автодоріг, що мають бути передані в концесію в рамках програми державно-приватного партнерства у дорожній галузі, міністерство презентувало в жовтні 2020 року.

За матеріалами: Depo.Харків
Добавлено: 27-07-2021, 15:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх