На Запоріжжі поліція затримала водія, який в стані алкогольного сп’яніння скоїв наїзд на 28-річну жінку

Від отриманих травм потерпіла загинула в кареті швидкої допомоги. Наразі правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

1 серпня о 01:54 до відділення поліції № 2 Василівського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про ДТП з постраждалими в  селі Мала Білозірка.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом відділу поліції, слідчі відділення  розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Запорізькій області, медики швидкої допомоги.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля "ВАЗ 21099” 1987 року народження, рухаючись по вулиці Колхозній, скоїв наїзд на жінку, яка стояла на узбіччі дороги. Від отриманих травм  мешканка  Дніпрорудного 1993 року народження загинула в кареті швидкої допомоги.

За результатами медичного огляду, водій автомобіля "ВАЗ 21099" знаходився в стані алкогольного сп’яніння, в його крові виявлено 1,87 алкогольного проміле. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.  Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від п’яти  до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП та звертаються із проханням до свідків аварії, а також водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи вказаної події,  звернутись за телефонами: (098)-932-31-55  або 102.
Добавлено: 2-08-2021, 15:54
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх