На Запоріжжі перекинувся та загорівся бензовоз (ФОТО, ВІДЕО)

На Запоріжжі в результаті аварії сталося перекидання і загоряння бензовозу. Поки рятувальники вживали заходи щодо ліквідації пожежі, працівники поліції організували безпечний об’їзд іншим учасникам дорожнього руху. Водію надана медична допомога на місці події. Більше ніхто не постраждав.

26 серпня о 16:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Межовій у с. Водяне горить автоцистерна.

"Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що під час руху транспортний засіб з‘їхав у кювет і перекинувся. Внаслідок цього відбулося загоряння залишків паливо-мастильних матеріалів в танках цистерни об’ємом близько 5 тонн. Загальна площі пожежі склала 50 кв. м." - розповіли в пресслужбі ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

Завдяки правильно обраному вирішальному напрямку гасіння пожежі, вогнеборцям вдалося не допустити розповсюдження вогню на житловий сектор, який розташований за 5 метрів від місця виникнення загоряння. О 17:00 рятувальники локалізували пожежу, а о 17:10 повністю ліквідували, використовуючи генератор піни ГПС-600.

Крім того, внаслідок факельного горіння автоцистерни, вогонь перекинувся на дерево. Рятувальники ліквідували загоряння, використовуючи спеціальну техніку ТОВ «Нібулон».

Вогнеборці ліквідували загоряння близько 17:20. Фахівці управління з газопостачання вжили необхідні заходи щодо усунення витоку газу.

На місці події працівники поліції встановили, що водій автомобіля «МАН» не дотримуючись безпечної швидкості руху, виїхав на ліве узбіччя та скоїв перекидання транспортного засобу. Під час падіння бочка, прикріплена до автомобіля, відірвалась та вдарилася в газову трубу, що прокладена в селі Водяному. На узбіччі автомобіль загорівся, повідомили у Відділи комунікацій поліції області.

В результаті аварії 33-річний водій бензовозу отримав опік правої сторони обличчя та опік руки. Йому була надана необхідна медична допомога на місці події.

За даним фактом відносно чоловіка складений адміністративний протокол за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). Санкція за статтею тягне за собою накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

© Офіційний сайт Національної поліції: https://zp.npu.gov.ua/news/novini/na-zaporizhzhi-v-rezultati-avariji-stalosya-perekidannya-i-zagoryannya-benzovozu-policziya-provodit-perevirku/









Добавлено: 27-08-2021, 05:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх