На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка за угон автомобіля односельця

32-річного зловмисника співробітники групи реагування патрульної поліції.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

1 вересня о 20:40 до поліції звернувся 59-річний мешканець Якимівської територіальної громади. Чоловік пояснив, що хтось викрав з двору його легковик «ВАЗ-21099».

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, а також співробітники групи реагування патрульної поліції. В 15 км від місця скоєння злочину, в одному з сіл Мелітопольського району, поліцейські розшукали викрадений автомобіль, а через деякий час встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий мешканець 1989 року народження.



"Встановлено, що чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин. Наразі зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Транспортний засіб повернуто власнику", - повідомили в поліції

Слідчим, під процесуальним керівництвом окружної прокуратури, фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкцією даної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Добавлено: 3-09-2021, 07:42
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх