У Бердянську на приватному подвір'ї знайшли "маленьку" АЗС

Незаконну діяльність організувала власниця домоволодіння, яка є одним з регіональних керівників відомої мережі автозаправних комплексів в Україні. В ході санкціонованого обшуку вилучено близько тони сировини (за попередніми даними дизельне паливо) та обладнання для перекачування нафтопродуктів.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Наприкінці серпня до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про незаконну діяльність АЗС з порушеннями правил безпеки.

20 вересня був проведений санкціонований обшук на території приватного домоволодіння по вулиці Тургенєва в місті Бердянськ, у ході якого було вилучено близько тони сировини (за попередніми даними дизельне паливо) та обладнання для перекачування нафтопродуктів. Зберігання пально-мастильних матеріалів в ємностях здійснювалось без відповідної ліцензії на право зберігання пального та документів підтверджуючих походження.

"Наразі встановлено, що незаконну діяльність організувала власниця домоволодіння, яка є одним з регіональних керівників відомої мережі автозаправних комплексів в Україні. Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно і призначення відповідних експертиз. Досудове розслідування триває", - повідомили в поліції.


Добавлено: 22-09-2021, 08:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх