У Запоріжжі поліція розслідує обставини аварії, в якій загинув велосипедист

Чоловік передньою частиною велосипеда скоїв наїзд на ківш трактора, після чого впав та вдарився о ківш головою. В результаті аварії велосипедист отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер в лікарні. Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутись за телефоном (098) 987-94-44 або 102.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

26 вересня приблизно о 9:15 до Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Прибрежана Магістраль.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група управління поліції, слідчі відділу розслідування ДТП у сфері транспорту, експертна лабораторія.

"Попередньо встановлено, що громадянин Туреччини, 1990 року народження керуючи трактором «Hidromek» з ківшом спереду, під час виїзду з території будівельного майданчика на вулицю Прибережна Магістраль, зупинився надати перевагу в русі транспорту. В цей же час по проїзній частині Прибережної Магістралі зі сторони вулиці Тюленіна в напрямку бульвару Гвардійського рухався велосипедист 1964 року народження. Чоловік передньою частиною велосипеда скоїв наїзд на ліву бічну частину ківшу трактора, після чого впав та вдарився о ківш головою.

В результаті аварії велосипедист отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер в лікарні. За результатами медичного освідування водій перебував за кермом будівельної техніки тверезим", - розповіли в поліції.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Добавлено: 27-09-2021, 11:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх