У Бердянську поліцейські затримали наркозакладника, який збував метадон (ВІДЕО)

Фігуранта затримали під час розкладання закладок на одній з вулиць Бердянська. Під час санкціонованого обшуку за місцем його тимчасового мешкання у Бердянську, поліцейські вилучили 60 «закладок» із наркотичною речовиною. Вартість вилученого наркозілля за цінами «чорного ринку» становить близько 67 тисяч гривень.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

4 жовтня працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю в Запорізькій області ДБН Національної поліції України, в ході відпрацювання оперативної інформації, біля одного з будинків по вулиці Нахімова в місті Бердянськ затримали чоловіка, який шляхом розкладання «закладок» збував наркотичні засоби на території міста. Під час затримання у чоловіка вилучили три згортки з наркотичною речовиною (за попередніми даними «метадон»). 40-річний правопорушник виявився мешканцем Хмельницька, який тимчасово винаймав житло у Бердянську.

"З метою документування протиправної діяльності, пов’язаної зі збутом заборонених до обігу речовин, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група відділу поліції.

Далі в ході слідчо-оперативних заходів за місцем тимчасового мешкання затриманого громадянина працівники поліції виявили та вилучили 60 згортків з кристалічною речовиною (попередньо наркотичний засіб «метадон»). За цінами «чорного ринку» вартість вилученого наркотичного засобу складає близько 67 тисяч гривень", - розповіли в поліції.

Всі речовини направлені на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


Добавлено: 6-10-2021, 08:17
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх