Інспектори з паркування назвали найпроблемнішу ділянку у Запоріжжі

У Запоріжжі інспектори служби проінспектували перехрестя вулиці Незалежної України та проспекту Металургів – саме ця локація входить до трійки найпроблемніших, на які найчастіше скаржаться запоріжці, зокрема пасажири та водії громадського транспорту. Причина – неправильно припарковані легкові автомобілі, які блокують рух, повідомляється на сайті Запорізької міської ради.

- Тут затори йдуть від проспекту Соборного й сягають два квартали, аж до вулиці Рекордної. Це стара частина міста, дорога, по якій рухається транспорт, повинна залишатися вільною для збереження інтенсивності трафіку. Громадський транспорт у нас великий, особливо муніципальні автобуси. Коли їх кілька зупиняється на зупинці для посадки/висадки пасажирів, то рух однією зі смуг блокується. Спеціально навпроти була спроєктована додаткова смуга руху, але за останні кілька років всі звикли, що там зупинка для автівок. Люди під’їжджають, залишають транспорт на цілий день, йдуть купувати квіти чи у справах, - розповів заступник директора департаменту правового забезпечення Запорізької міськради Віктор Низовцев.

Нагадаємо, служба інспекторів з паркування, яка була створена на базі департаменту правового забезпечення Запорізької міськради. У свій перший рейд інспектори вийшли у березні 2020 р. За 1,5 роки роботи інспекторами з паркування було винесено понад 18 тис. постанов та повідомлень, накладено стягнень на понад 9 млн грн. Більшість автомобілістів сплачує штрафи, до бюджету міста вже надійшло трохи більше 5 млн грн.

Добавлено: 6-10-2021, 08:24
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх