У Запоріжжі поки що можна користуватися громадським транспортом без довідок та сертифікатів

У Запоріжжі, незважаючи на посилення карантинних заборон, поки що можна користуватися громадським транспортом без довідок по вакцинацію.

Про це повідомив перший заступник міського голови Олександр Власюк, коментуючи, як працюватиме громадський транспорт з 18 жовтня.

На даний момент у Запоріжжі рішення про організацію перевезень пасажирів за спеціальними довідками або сертифікатами про вакцинацію не прийняте. Громадський транспорт продовжить перевозити пасажирів за кількістю сидячих місць та у засобах індивідуального захисту. Також має бути розглянути питання про обмеження перевезення пільгових категорій пасажирів за часом. Однак таке рішення також на даний момент не прийняте.

Подальші зміни у роботі громадського транспорту, у тому числі стосовно перевезення пасажирів за наявністю сертифікатів вакцинації і так далі, залежатимуть від епідемічної ситуацію у місті, розповіли в мерії.

Нагадаємо, раніше комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя рекомендувала виконавчому комітету міської ради розглянути питання щодо обмеження часу перевезення пасажирів міським транспортом для пільгової категорії населення, а саме з 06:00 до 10:00 та з 15:00 до 19:00.




Тематичне фото
Добавлено: 17-10-2021, 13:36
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх