Авіакомпанія ініціювала внутрішнє розслідування: у Запоріжжі "випустили" пасажирку з позитивним ПЦР-тесто на COVID-19

Авіакомпанія SkyUp із партнерами ініціювала внутрішнє розслідування через те, що у запорізькому аеропорту впустили до літака жінку з позитивним тестом на коронавірус.

Про це повідомляє 24 канал.

Ситуація набула розголосу, коли пасажири рейсу SkyUp PQ8502, який 15 жовтня мав летіти з Хургади до Києва, поскаржились на затримку в 4 години. Як виявилось, літаку довелось забирати додаткову пасажирку – жінку з позитивним ПЛР-тестом, яка прилетіла на тому ж літаку із Запоріжжя. Авіакомпанія разом з партнерами почала внутрішнє розслідування, оскільки документи при реєстрації перевіряла служба хендлінгу.

У компанії розповіли, що ситуація була неочікуваною для SkyUp. Наголосили, що всім пасажирам надішлють індивідуальний промокод із знижкою на наступний рейс.

Для авіакомпанії як і для наших пасажирів ситуація на рейсі PQ8502, що викликала затримку, була неочікуваною.

- Ми цінуємо, що пасажири поставилися до обставин з розумінням, та надішлемо всім індивідуальний промокод зі знижкою на наступний рейс,
– пояснили у SkyUp.

Перевірку документів під час реєстрації на рейс здійснювала служба хендлінгу. Аби з'ясувати, як пасажирку із позитивним результатом тесту, пропустили на борт, авіакомпанія SkyUp із партнерами ініціювала внутрішнє розслідування. Все, аби унеможливити повторення ситуації.
Підтвердили, що жінку розмістили в окремому ряду біля вікна в хвості літака. Інших пасажирів розсадили таким чином, щоб створити безпечну дистанцію.

У SkyUp закликали пасажирів відповідально ставитись до свого здоров'я й не наражати на небезпеку інших.

Пасажири, у яких виявили COVID-19 можуть безкоштовно змінити дату вильоту рейсу на будь-яку нову, що доступна на офіційному сайті авіакомпанії у момент перебронювання.

Крім того, можна повернути гроші за невикористаний квиток згідно з правилами застосованого тарифу. Повідомити авіакомпанію про рішення та надати позитивний результат тесту на COVID-19 з QR-кодом необхідно не пізніше ніж за 12 годин до вильоту рейсу.



Фото тематичне.
Добавлено: 19-10-2021, 02:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх