У Запоріжжі вкрали 8 тис. грн. з терміналу IBOX

У Запоріжжі поліцейські розшукують злодіїв, що скоїли крадіжку грошових коштів з терміналу IBOX. Двоє зловмисників під виглядом працівників сервісного обслуговування, зрізали замок у терміналі поповнення рахунків та викрали близько 8 тисяч гривень. Відеоспостереження навколо платіжного терміналу, який стояв при вході до магазину, було відсутнє.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

5 грудня до відділу поліції № 4 Запорізького районного управління ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що з терміналу самообслуговування при вході до продовольчої крамниці по вулиці Олімпійській, викрадено грошові кошти.

Слідчо-оперативною групою поліції на місті проведено огляд та опитування працівників торгового закладу. За їх свідченнями, близько 9.15 до магазину зайшов чоловік у медичній масці, представився працівником сервісної служби по обслуговуванню платіжного терміналу та попередив, що вони з напарником через технічні несправності, будуть проводити ремонт пристрою.

Доки персонал магазину займався своїми справами, зловмисники зрізали замок терміналу та заволоділи касетою купюроприймача, в якій за свідченням кампанії-власника, знаходились грошові кошти близько 8 тисяч гривень.

Слідчим розпочато розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За місцем вчинення злочину працівники поліції провели невідкладні слідчі дії та обстеження.

Камери відеоспостереження у торговій залі, зафіксували правопорушників.
Добавлено: 7-12-2021, 08:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх