Запорізька область ще не в жовтній зоні, але готується до переходу

Про це на щоденому брифінгу заявив перший заступник голови ЗОДА Володимир Шустов.

- На сьогодні продовжує лікуватись 18 880 - пацієнтів. Порівнюючи з даними минулого місяця, коли мали показник 29.тис.хворих, то бачимо, що кількість хворих зменшується, ситуація потроху стабілізується і такими темпами ми скоро повинні вийти з “червоної” зони. Варто пам'ятати, попри те, що в Україні в цілому і в нашій області, зокрема, вже три тижні поспіль знижується кількість нових захворювань, госпіталізацій і смертей внаслідок ковіду, небезпека нікуди не відступила, - зазначив посадовець.

З початку пандемії кількість смертей в Україні сягнула 88,5 тисяч осіб. З розрахунку на 3,5 мільйони людей, яким було діагностовано цю хворобу, летальність від Ковід-19 в Україні становить понад 2,5%.

Якщо ви не хочете потрапити до цих 2,5%, важко перехворіти, довго відновлюватися чи лікувати різноманітні ускладнення коронавірусної хвороби - зробіть щеплення. Особливу увагу треба звернути людям, які вже перехворіли на Ковід або мають важкі хвороби, такі як туберкульоз чи інші захворювання легенів, - наголосив Володимир Шустов.

Добавлено: 8-12-2021, 11:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх