У Бердянську розпочали роботу перші фронт-офіси поліції (ФОТО)

У Бердянському районному відділі поліції та відділенні поліції № 2 у місті Приморську громадяни в комфортних умовах зможуть оперативно отримати консультацію, дізнатися результати розгляду своїх заяв і звернень, а також залишити відгук про роботу поліцейських.

Про це повідомили в поліції.

Фронт-офіси – зони надання громадянам першочергових інформаційних та консультативних послуг. Заступник начальника Бердянського районного відділу поліції Денис Бабюк розповів, що тепер до послуг відвідувачів цих підрозділів поліції, буде працювати сучасна рецепція, обладнана необхідною комп’ютерною технікою із доступом до відомчих баз даних. Громадяни зможуть швидко без тривалого очікування подати звернення, отримати інформацію про його розгляд або іншу необхідну консультацію. Усі дії працівника фронт-офісу буде фіксувати відеокамера для контролю за правомірністю дій сторін діалогу. Крім того, тут передбачено зону для комфортного перебування громадян з дітьми.

«Оперативне надання поліцейських послуг, якість, максимальна результативність та комфортні умови для громадян – це основні орієнтири в діяльності фронт-офісів», - зазначив заступник начальника ГУНП в Запорізькій області Юрій Небеський. «Ці приміщення лише початок. Поступово в кожному районі ми будемо покращувати поліцейський сервіс для населення, і продовжимо створення таких зон комунікації в кожному територіальному підрозділі поліції».


Добавлено: 9-12-2021, 10:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх