Бердянські поліцейські заявили про незаконне перевезення понад 70 тон дизельного пального

Під час профілактичних заходів, працівники поліції перевірили вантажівки з цистернами пального та з'ясували, що переміщення пального здійснюється без відповідної реєстрації. За фактом порушення складено адміністративні матеріали.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

7 грудня працівники відділу реагування патрульної поліції Бердянського районного відділу спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань, для перевірки транспортної документації у селі Азовське зупинили три вантажні автомобілі «DAF» з цистернами.

Водії транспортних засобів пояснили, що перевозять дизельне паливо «Евро-5» до пункту розвантаження у місті Маріуполі Донецької області. Однак, як з'ясували правоохоронці, переміщення палива здійснювалося без зареєстрованих в Єдиному реєстрі акцизних накладних про факт переміщення пального, згідно товарно-транспортних накладних на відпуск нафтопродуктів.

Відтак, відносно водіїв вказаних автотранспортних засобів складено протоколи про адміністративне правопорушення передбачене ч. 4 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення порядку провадження господарської діяльності».

Матеріали направлено до розгляду у суді і прийняття рішення. До винесення судового рішення, Вантажівки з цистернами пального загальним об’ємом близько 76 тонн вилучено.


Добавлено: 10-12-2021, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх