У поліції спростовують масове звільнення співробітників у Токмаку



У Головному управління Національної поліції у Запорізькій області спростували інформаціющодо масового надання рапортів на звільнення поліцейськими відділу № 3 Пологівського районного відділу поліції.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

"Навіть більше, ми фіксуємо штучне та планомірне просування неправдивої інформації з метою дискредитації службової діяльності поліцейських підрозділу, а також обласної поліції в цілому. 31 грудня поліцейські відділу № 3 Пологівського районного відділу поліції, дійсно, заявили про певні невдоволення станом матеріально-технічного забезпечення та рівнем оплати за понаднормове несення служби. В ході спільного обговорення проблемних питань було вирішено через профспілкову організацію направити колективне звернення від поліцейських до депутатського корпусу, Кабінету Міністрів України, міністру МВС та Президенту України щодо покращення матеріально-технічного забезпечення працівників ОВС. На теперішній час працівники підрозділу поліції несуть службу в штатному режимі. Жодного рапорту щодо звільнення з ОВС до апарату ГУНП в Запорізькій області не надходило", - заявили в ГУ НП.

Нагадаємо, раніше народна депутатка Юлія Яцик повідомила, що 95 % особового складу у Токмаці. Причинами звільнення поліцейських є невиплата доплат за ненормований графік та нічні зміни; тиск з боку керівництва поліції щодо виконання показників розкриття злочинів; спотворення фактів роботи поліцейських громадськими лицами.






Добавлено: 5-01-2022, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх