Нові подробиці в справі вбитого двома нелюдами 11-річного хлопчика

В справі вбитого двома нелюдами 11-річного хлопчика спливають все нові подробиці. У соціальних мережах люди стверджують, що в смт Якимівка правоохоронці прикривають місцевих бандюків. Через що один зі зловмисників може уникнути покарання.

17 січня стало відомо, що тіло 11-річного Максима Самофалова знайшли в одному з підвалів забетонованим. Пізніше в поліції повідомили, що було затримано двох підозрюваних – 1976 та 1996 років народження. Один зі зловмисників зізнався, що також вбив 48-річну жінку, яка вважалася зниклої безвісти. Тіло померлої мешканки Якимівського району скинув у річку.

За фактом було відкрито ще два кримінальні провадження за ч. 3 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та п. 12, п. 13 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Фігурантам загрожує довічне позбавлення волі.

Під час досудового слідства, на першому ж допиті, один з підозрюваних, якого місцеві жителі знають за прізвиськом Череп, несподівано зізнався ще в одному вбивстві.

Цей злочин стався ще 24 вересня минулого року, через тиждень після вбивства Максима. Череп щось не поділив із 48-річною мешканкою Якимівки, після чого разом зі своїм дружком Валерієм К. він викрав жінку та забив її до смерті. Щоб позбутися доказів, зловмисники спалили одяг та особисті речі жертви, а її тіло викинули у річку Тащенак. Про це пише видання Факти

Звісно, у соціальних мережах почали обговорювати ці страшні новини. Люди стверджують, що у Якимівці вже давно діє свавілля, і не останню роль у цьому зіграла місцева поліція.



Окрім цього з’явилося відео, на якому невідомий розкриває жахливі подробиці про життя одного з вбивць дитини і жінки – Геннадія “Черепа”. Нібито, він неодноразово вчиняв злочинства, займався наркотиками тощо. Його діяння в корисливих цілях прикривають правоохоронці.





Зауважимо! Не можна просто так приймати на віру слова чоловіка. Однак і заперечувати той факт, що в цій справі багато прогалин, теж складно. Хочеться вірити, що правоохоронна система спроможна виконувати свої функції, щоб справа не доходила до самосуду.

Двох підозрюваних відправили до СІЗО. Найсуворіша санкція за цими статтями — до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Також правоохоронці відкрили ще два кримінальні провадження за статтями “Розбій” та “Сексуальне насильство” КК України у зв'язку з новими обставинами, які стали відомі під час досудового розслідування.





Нові подробиці в справі вбитого двома нелюдами 11-річного хлопчика

Череп зізнався, що у вересні минулого року разом зі своїм спільником забив до смерті 48-річну жінку.





Про причини викрадення та вбивства п'ятикласника поки що нічого не відомо. Але «ФАКТИ» раніше вже наводили слова ще однієї мешканки Якимівки, яка стверджує, що Максима могли вбити через те, що він став свідком злочину.

«Максима вкрали з метою вбити, щоб не закрили їхню лавочку, — писала в соцмережах мешканка Якимівки Аліна Бідзінова. — Він був свідком їхніх справ: наркотиків та крадіжок. Дитя проговорилося одному виродку, і той своєю чергою зателефонував цим виродкам, оскільки був пов'язаний трохи з ними. Він Валерія та Черепа про це попередив і особисто віддав їм дитину. Це — за словами сусідів, які боялися дати свідчення, щоби Генка і їх не вбив!»

За матеріалами: Regionnews News Agency
Добавлено: 21-01-2022, 11:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх