У запоріжців немає приводів панікувати, - Олександр Старух

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух разом з представниками штабу оборони області під час виїзної наради запевнив, що населенню немає приводів панікувати.

- В першу чергу, не треба панікувати, бо будь-яка паніка – подарунок ворогу. Паніка – це ворог здорового глузду і найгірше, що може відбутися. Ситуація у нас контрольована та стабільна. Громадськість має розуміти, що у нас розроблено чіткий алгоритм дій для будь-якої ситуації, чи то надзвичайних ситуацій чи військових дій. Під це прописано багато документів та відбуваються навчання. Система оповіщення діє, є телебачення, радіо, сирени. Всім буде доведено, що їм робити, - запевнив Олександр Старух

Щоб уникнути паніки, населення має розуміти ситуацію, найкраще для цього підійдуть офіційні державні джерела. З метою роз’яснення того, як необхідно реагувати на такі провокації, керівництво ЗОДА провело виїзну нараду, та повідомило, що потрібно робити.

- Жителям міста та області необхідно займатися тим, чим і займалися – спокійно працювати, навчатися. Усі, хто хочуть, можуть записатися до територіальної оборони чи добровольців. Всіх інших закликаю не турбуватися, не нервувати. Зрозуміло, що ситуація напружена, але слід пам’ятати, що в нас гібридна війна, основна мета якої - вплинути на нашу поведінку та посіяти паніку, - зазначив Олександр Старух. - На сьогоднішній день наша армія має все необхідне. Наше завдання – працювати, щоб працювала економіка. Армія виконає свою функцію.





Добавлено: 15-02-2022, 08:32
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх