Запорізька область отримає від партнерів 15 модульних котелень

Сьогодні в Запорізькій обласній державній адміністрації відбулась нарада під головуванням першого заступника начальника ЗОВА Геннадія Тімченка, стосовно встановлення твердопаливних модульних котелень в закладах охорони здоров’я.

Завдяки міжнародній співпраці та участі в проєкті «Енергетична Безпека», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID),  для сталого проходження зимового періоду в умовах збройної агресії росії, Запорізькому регіону міжнародні донори планують надати 34 модульні котельні. Таку кількість визначено після фахового опрацювання потреб закладів охорони здоров’я області.

USAID вже готові поставити першу партію 15 модульних котелень до березня 2023 року. З них 3 котельні будуть направлені до обласних закладів, а 12 - до міських.

Для встановлення твердопаливних модульних котелень закладам потрібно звернутися до проєктних організацій та надати всю необхідну документацію.

Фінансування на проєктно-кошторисну документацію та проведення робіт для медичних закладів планують виділити з обласного бюджету.
Добавлено: 1-02-2023, 15:53
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх