В Запорізькій області російські війська обстріляли цивільні об'єкти 14 населених пунктів

За минулу добу, 1 лютого росіяни обстріляли цивільну інфраструктуру 14 населених пунтктів на Запоріжжі. Про це інформує пресслужба Запорізької ОВА.

Так, під ворожий удар потрапили населені пункти Червоне, Гуляйполе, Чарівне, Малинівка, Оріхів, Новоандріївка, Новоданилівка, Нестеренка, Білогір'я, Мала Токмачка, Ольгівське, Приморське, Плавні та Комишуваха.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, в результаті обстрілів надійшло 8 повідомлень про руйнування будинків і квартир громадян та об’єктів інфраструктури.

"На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів", - йдеться у повідомленні ОВА.


Протягом минулої доби ворог здійснив 70 обстрілів позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Зазначається, що ворог продовжує використовувати цивільну інфраструктуру на тимчасово захопленій території у власних цілях.

"Так, міську лікарню Дніпрорудного Запорізької області російські окупанти використовують як військовий шпиталь. Медикаменти та лікарів-хірургів привезено з російської федерації", - вказують в ОВА.


Нагадаємо, що 1 лютого російськими снарядами було пошкоджено цивільний сектор Запорізького району. Загиблих та поранених не зафіксовано.
Добавлено: 2-02-2023, 10:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх